‘t Gebouw

‘t Gebouw aan de Kerkebogerd 1A te Tull en ‘t Waal is primair bedoeld voor het organiseren van activiteiten gericht op sociaal culturele doeleinden binnen de gemeente Houten. Er worden cursussen gegeven en het is de oefenlokatie van het Lysenko Koor.

Het gebouw is verdeeld in 2 zalen geschikt voor maximaal 60 en 30 personen. De keuken is volledig ingericht ten behoeve van het faciliteren van het gebruik van de zalen. Het gebouw is eigendom van de gemeente Houten. De exploitatie gebeurt onder verantwoordelijkheid van een plaatselijke vereniging en werkt met vrijwilligers. In principe is er tijdens de verhuur geen beheerder aanwezig. De huurder verzorgt zelf eten en drinken.

Het gebouw is in 2018 gemoderniseerd. De keuken is ingericht met een koffiezet apparaat, koelinstallatie, een oven/magnetron, afwasmachine, bestek, servies en glaswerk.
In de kleine zaal is een groot beeldscherm met televisie aansluiting. Er is een geluidsinstallatie. Wifi is vrij beschikbaar. Parkeren in de omgeving is gratis.

Voor informatie over gebruiksmogelijkheden en verhuur kunt u contact opnemen met de beheerder Corina Huiden. Zij doet dit werk als vrijwilligster en is vanwege haar reguliere baan niet altijd direct bereikbaar. De voorkeur gaat uit van contact via de mail tgebouw@outlook.com. Zij neemt dan binnen 24 uur contact met u op. Haar telefoonnummer is 06 55943709.

Voor meer informatie over alle gebruiksvoorwaarden en huurprijzen, bekijk de folder of het reserveringsformulier.

Voorzitter van de vereniging die het gebouw exploiteerd is Jurrie de Vos, email: Waalsewetering@casema.nl, tel: 06 80077641